Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει αποκαλύψει, ακόμα, τις προθέσεις του σε ότι αφορά τις επιλογές του για το Άρης - Ολυμπιακός.

Ο Άκης Μάντζιος βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του Άρη για τον κρίσιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί αύριο (21/9) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αν και ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του σχετικά με την ενδεκάδα, είναι βέβαιο ότι θα κάνει κάποιες αλλαγές.

Η απογευματινή προπόνηση θα είναι η τελευταία πριν από την αναμέτρηση, και οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι ο Βέλεθ θα πάρει τη θέση του τραυματία Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας, συμπληρώνοντας το δίδυμο με τον Μπράμπετς. Στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Μάγιο αναμένεται να αντικαταστήσει τον Μοντόγια.

Ο… επιθετικός Κάρμο και η επιστροφή στην βασική ενδεκάδα
Ο… επιθετικός Κάρμο και η επιστροφή στην βασική ενδεκάδα

Στη μεσαία γραμμή, οι επιλογές του Μάντζιου είναι ακόμα ανοιχτές, αλλά η επιστροφή του Ζουλ φαίνεται αρκετά πιθανή, όπου θα αγωνιστεί δίπλα στον Μόντσου, με τον Σιφουέντες να αναλαμβάνει τον ρόλο του πιο προωθημένου μέσου. Στον πάγκο φαίνεται ότι θα παραμείνει ο Γκαρθία, ενώ οι Ντιαντί και Σαβέιρο διεκδικούν θέση στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Στην επίθεση, δεδομένη είναι η παρουσία του Σίστο στην αριστερή πτέρυγα και ο Μορόν στην κορυφή. Εκτός αποστολής θα είναι ο Φαμπιάνο λόγω του τραυματισμού του και ο Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Η αναμέτρηση υπόσχεται να είναι συναρπαστική, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να ενισχύσουν τη θέση τους στη Super League.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24