Ο Ολυμπιακός, με την παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, έκανε τον ετήσιο Αγιασμό, στο κέντρο του Ρέντη.

Σε μία ιδιαίτερα συγκινητική και συμβολική τελετή, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Αγιασμός που έκανε ο Ολυμπιακός, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, παρουσία του Προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η καθιερωμένη αυτή τελετή, που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, διεξήχθη με την παρουσία όλων των τμημάτων της ομάδας, των προπονητών, των παικτών και του τεχνικού επιτελείου.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Ολυμπιακός | Και συμβολική η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε το «παρών». Ενισχύοντας αφενός με την παρουσία του το ηθικό των παικτών και του επιτελείου. Στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι η ομάδα είναι ενωμένη και έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας χρονιάς. Ο κ. Μαρινάκης μίλησε με θερμά λόγια στους παίκτες. Τονίζοντας την στήριξή του στις προσπάθειές τους. Αλλά και την επιθυμία του να συνεχίσει ο Ολυμπιακός να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ατμόσφαιρα στο προπονητικό κέντρο ήταν γεμάτη αισιοδοξία και πίστη για μία πετυχημένη σεζόν, με τον Αγιασμό να τελείται σε κλίμα συγκίνησης και ευλάβειας. Οι παίκτες του Ολυμπιακού, φορώντας τα ερυθρόλευκα, στάθηκαν δίπλα-δίπλα, αποδεικνύοντας το ομαδικό πνεύμα και την ενότητα που χαρακτηρίζουν το σύλλογο.

Συνομιλία Μαρινάκη με Μεντιλίμπαρ, παίκτες!

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παίκτες. Δίνοντάς τους συμβουλές για την απαιτητική σεζόν που έρχεται και τονίζοντας τη σημασία της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς. Παράλληλα, ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, τόνισαν την ανάγκη για πειθαρχία και ομαδικότητα, προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους υψηλούς στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η τελετή αυτή αποτελεί πάντα μία από τις σημαντικές στιγμές για τον Ολυμπιακό. Καθώς δίνει την ευκαιρία σε όλους να επαναβεβαιώσουν την αφοσίωσή τους στην ομάδα και τους στόχους της. Οι ευχές των ιερέων για υγεία, επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς αποτέλεσαν το επίσημο ξεκίνημα μιας σεζόν γεμάτης ελπίδες για διακρίσεις και νέες επιτυχίες.

Με το βλέμμα στραμμένο στις επερχόμενες διοργανώσεις και το γεμάτο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη, η τελετή Αγιασμού ενίσχυσε την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αγωνιστεί για νέους τίτλους. Έχοντας  φυσικά δίπλα του τη στήριξη της διοίκησης και των φιλάθλων του.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24