Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, τη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, ο πρώην «ερυθρόλευκος», Σπύρος Χανδρινός.

Ιδανικά ξεκίνησε την προκριματική φάση του CEV Champions League η Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, καταγράφοντας σημαντική νίκη με 1-3 επί της Μπούντβα στο Μαυροβούνιο. Οι Κροάτες, πρωταθλητές της χώρας τους, πέτυχαν την ανατροπή και με δύο σετ στον επαναληπτικό εντός έδρας τους, θα εξασφαλίσουν την πρόκριση στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Σπύρος Χανδρινός, που έκανε ντεμπούτο με την ομάδα από το Ζάγκρεμπ, ήταν μια από τις ενδιαφέρουσες προσθήκες στο παιχνίδι. Ο 23χρονος Έλληνας διεθνής ακραίος, που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό μετά από δύο χρόνια για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό, ξεκίνησε βασικός. Ωστόσο, δεν βρήκε τον ρυθμό που ήλπιζε στην επίθεση, αγωνιζόμενος μόνο στα δύο πρώτα σετ.

Στρούμιτσα- Ολυμπιακός ONEX 0-3: Πρώτο βήμα πρόκρισης!
Στρούμιτσα- Ολυμπιακός ONEX 0-3: Πρώτο βήμα πρόκρισης!

Σύμφωνα με τα στατιστικά του, ο Χανδρινός πέτυχε 4 κερδισμένους πόντους από 4/18 επιθέσεις, καταγράφοντας ποσοστό αποτελεσματικότητας 22% με 3 λάθη. Στην υποδοχή είχε 50% επιτυχία (20% άριστες) σε 10 προσπάθειες, ενώ σημείωσε έναν άσο και ένα χαμένο σερβίς στα τέσσερα που επιχείρησε. Παρά την αδυναμία του να βρει το ρυθμό του, η παρουσία του ενδέχεται να βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου και την προσαρμογή του στη νέα του ομάδα.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24