Ο Ολυμπιακός «ξεμούδιασε» σε φιλική αναμέτρηση με το Μαρκόπουλο, ενώ αυτές οι παίκτριες ξεχώρισαν με την απόδοσή τους.

Ο Ολυμπιακός με την ομάδα βόλεϊ γυναικών έδωσε το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας για τη σεζόν 2024-25 στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Μετά από σκληρές και καθημερινές προπονήσεις, οι «ερυθρόλευκες» πραγματοποίησαν το πρώτο τους «τεστ» ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, αντιμετωπίζοντας την ομάδα του ΑΟ Μαρκόπουλου.

Στην αναμέτρηση, που είχε χαρακτήρα προετοιμασίας και δοκιμών, τα κορίτσια του Ολυμπιακού έδειξαν εξαιρετικά δείγματα, επικρατώντας του αντιπάλου με 3-1 σετ (25-14, 25-21, 24-26, 25-22). Οι παίκτριες του Λορέντζο Μιτσέλι έδειξαν τη δύναμή τους στην επίθεση και το σερβίς, με 10 άσσους να κάνουν τη διαφορά. Κορυφαίες στο σκοράρισμα ήταν οι Κούμπουρα (19 πόντοι, 60% επίθεση), Αμπντεραχίμ (18 πόντοι, 54% επίθεση) και Βάνιακ (12 πόντοι, 60% επίθεση).

Στρούμιτσα- Ολυμπιακός ONEX 0-3: Πρώτο βήμα πρόκρισης!
Στρούμιτσα- Ολυμπιακός ONEX 0-3: Πρώτο βήμα πρόκρισης!

Με την πολύπειρη Ντι Ιούλιο να ηγείται της οργάνωσης του παιχνιδιού, οι «ερυθρόλευκες» άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις στο πρώτο τους φιλικό, στέλνοντας τα πρώτα «μηνύματα» στον προπονητή τους.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τη σεζόν που έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς σηματοδοτεί τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, με την ομάδα να δείχνει αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει και φέτος.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24