Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί χρειάζεται στον Ολυμπιακό, ως προς την επιθετική του συνέπεια, «καρφώνοντας» κάθε αντίπαλο σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, προπονητής του Ολυμπιακού, στηρίζει πολλά στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας.

Ο Μαροκινός φορ, που είχε καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του Conference League, αποτελεί κεντρικό κομμάτι στην τακτική του Ισπανού τεχνικού. Ο Ελ Κααμπί διαθέτει εξαιρετικό συνδυασμό ταχύτητας και ικανότητας στο σκοράρισμα, χαρακτηριστικά που τον καθιστούν βασικό επιθετικό πυλώνα για τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Ο Μεντιλίμπαρ έχει δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του, περιμένοντας ακόμη μεγαλύτερη συνεισφορά τόσο σε επίπεδο γκολ όσο και στην ευρύτερη παρουσία του στο γήπεδο.

Καθώς η σεζόν εξελίσσεται, ο προπονητής ζητά μεγαλύτερη σταθερότητα από τον Ελ Κααμπί, γνωρίζοντας ότι ο Μαροκινός διαθέτει όλα τα εφόδια για να καθοδηγήσει την επίθεση της ομάδας και να φέρει κρίσιμα τέρματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ayoub El Kaabi (@ayoub_elkaabii)

Με ήδη καταγεγραμμένα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ελ Κααμπί έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την κορυφή στον πίνακα των σκόρερ, ωστόσο η συμβολή του ξεπερνά την απλή καταγραφή τερμάτων. Ο Μεντιλίμπαρ αναμένει ότι με τη σωστή καθοδήγηση και την υποστήριξη της ομάδας, ο Ελ Κααμπί θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες, καθιστώντας τον βασικό επιθετικό μοχλό του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις.

Με τη φανέλα του βασικού πλέον σταθερά δική του, το μόνο που απομένει είναι να δώσει ακόμη περισσότερα γκολ, αποδεικνύοντας τη μεγάλη του αξία στην ομάδα.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24