Η Μπρνο κέρδισε τη Σέκζαρντ με έναν πόντο διαφορά, αποτέλεσμα που ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό για τον όμιλο της Euroleague Γυναικών.

Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στη Μπρνο και τη Σέκσαρντ δεν ξεκαθάρισε ποια από τις δύο ομάδες θα περάσει στη φάση των ομίλων της Euroleague Γυναικών, όπου συμμετέχει και ο Ολυμπιακός.

Οι Τσέχες πήραν τη νίκη με 67-66, πανηγυρίζοντας για το αποτέλεσμα, αλλά η μικρή διαφορά των μόλις ενός πόντου αφήνει αισιοδοξία στην ομάδα από την Ουγγαρία, η οποία έχει τη ρεβάνς στην έδρα της. Αυτό της δίνει τη δυνατότητα να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση των ομίλων.

Euroleague Γυναικών: Ελαφρύ προβάδισμα για Μπρνο!
Euroleague Γυναικών: Ελαφρύ προβάδισμα για Μπρνο!

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τη Μπρνο να κερδίζει 22 επιθετικά ριμπάουντ και να σκοράρει 25 πόντους από αυτά. Επιπλέον, οι Τσέχες είχαν 18 ασίστ και 10 λάθη, όμως ήταν άστοχες από τη γραμμή του τριπόντου (4/20) και από τις βολές (15/25). Από την άλλη πλευρά, η Σέκσαρντ δεν έχασε καμία βολή (13/13) και είχε καλύτερο ποσοστό στα τρίποντα (9/24), όμως υπέπεσε σε 21 λάθη, τα οποία κόστισαν 18 πόντους υπέρ της Μπρνο.

Με τη ρεβάνς να διεξάγεται στην Ουγγαρία στις 25/9, η Σέκσαρντ έχει την ευκαιρία να ανατρέψει το -1 και να περάσει στους ομίλους. Παρά τη νίκη της Μπρνο, το προβάδισμα φαίνεται να είναι υπέρ της Σέκσαρντ λόγω της έδρας και της δυνατότητας να ξεπεράσει τη μικρή διαφορά.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24