Τους βγάζει στη... σέντρα ο πρώην «κιτρινόμαυρος», Ροδόλφο Πισάρο, ο οποίος αφού αποχώρησε απ' την ΑΕΚ, ξαφνικά μαρτυράει πράγματα.

Ο Ροδόλφο Πισάρο αποχώρησε από την ΑΕΚ έπειτα από έναν χρόνο και εξέφρασε έντονες δυσαρέσκειες για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η διοίκηση του συλλόγου. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός, σε δηλώσεις του στο Azteca Deportes, δεν δίστασε να αναφέρει ότι η απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα ήταν η χειρότερη της καριέρας του.

Αιχμές άφησε και για τη μεταχείρισή του από τη διοίκηση της ΑΕΚ, επισημαίνοντας πως ο χρόνος που πέρασε στην ομάδα δεν ήταν αυτό που περίμενε. Παράλληλα, συνέκρινε την εμπειρία του στην ΑΕΚ με το ποδόσφαιρο στο Μεξικό, εκφράζοντας την άποψη ότι η διαφορά στην επαγγελματική διαχείριση και το επίπεδο δεν ήταν υπέρ της Ελλάδας.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Οι δηλώσεις του Πισάρο δείχνουν μια συνολική απογοήτευση από την εμπειρία του, κάτι που πιθανότατα επηρεάστηκε και από τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Μεξικό:

«Θα έλεγα ότι ήταν η χειρότερη απόφαση που πήρα ποτέ, να πάω στην Ελλάδα, επειδή η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο, να αγωνίζομαι. Αν έπρεπε να ξαναπάρω την απόφαση, δεν θα το έκανα. Βλέποντας όλα αυτά που έγιναν. Αυτές είναι καταστάσεις ζωής που σε κάνουν να μάθεις και να εκτιμάς», δήλωσε αρχικά ο Μεξικάνος μεσοεπιθετικός.

Στη συνέχεια, ο Πισάρο μίλησε για τη σχέση του με τον Ματίας Αλμέιδα, ενώ αναφέρθηκε και στη διοίκηση της ΑΕΚ…

«Χωρίσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον Αλμέιδα. Στην τελική, αυτοί που κυβερνούν και βρίσκονται στην κορυφή, και το λέω γιατί στην Ελλάδα έχει σημασία, ήταν πολύ… μαφία. Αν στο Μεξικό εδώ υπάρχει διαφθορά, στην Ελλάδα τα πράγματα είναι τρεις φορές χειρότερα. Και η διοίκηση είχε πολύ να κάνει με αυτό, και δεν την εμπιστευόμουν», σημείωσε.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24