Μην χάσεις την εκπομπή «Ώρα Θρύλου» από το thrylos24.gr. Μία εκπομπή που σίγουρα θα έχει και... ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. Ακόμα μία φορά!

Απόψε, λίγα λεπτά μετά τη λήξη των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ, η εκπομπή «Ώρα Θρύλου» επιστρέφει δυναμικά στο κανάλι του thrylos24.gr στο YouTube με τον Φώτη Ρουμελιώτη. Ο δημοφιλής παρουσιαστής θα καλύψει όλη την επικαιρότητα γύρω από τον Ολυμπιακό, με καυτές αναλύσεις και όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τους ερυθρόλευκους οπαδούς!

Σημαντικά θέματα που θα συζητηθούν στην εκπομπή:

  1. Το γηπεδικό θέμα του ΣΕΦ: Πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού αναρωτιούνται για τις εξελίξεις γύρω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), και ο Φώτης Ρουμελιώτης θα δώσει όλες τις λεπτομέρειες.
  2. Συνάντηση Αγγελόπουλων με Μητσοτάκη: Το γηπεδικό ζήτημα έρχεται στο προσκήνιο, καθώς η πρόσφατη συνάντηση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έχει ανοίξει νέες προοπτικές για το μέλλον του συλλόγου.
  3. Εβδομάδα-φωτιά στο ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για δύο μεγάλες μάχες, πρώτα απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη στο «Κλ. Βικελίδης», και στη συνέχεια με την Λυών στη Γαλλία για την Ευρώπη την ερχόμενη Πέμπτη (26/09).

Μην χάσετε αυτή την εκπομπή, όπου θα αναλυθούν όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Ώρα Θρύλου: Η εκπομπή που δεν πρέπει να χάσεις από το thrylos24.gr – Όλα τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού!
Ώρα Θρύλου: Η εκπομπή που δεν πρέπει να χάσεις από το thrylos24.gr – Όλα τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού!

Κάντε Εγγραφή στο Κανάλι μας στο YouTube!

Για να μην χάσετε καμία εκπομπή ή βίντεο που ανεβαίνει, κάντε τώρα εγγραφή στο κανάλι του thrylos24.gr στο YouTube και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις! Η «Ώρα Θρύλου» σας περιμένει για ενημέρωση με ακρίβεια και πάθος για τον Ολυμπιακό!

Δείτε την εκπομπή ΕΔΩ:

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24