Τα δύο νέα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού ONEX, Ατανασίεβιτς και Πέριν έλαμψαν στη νίκη επί της Στρούμιτσα!

Ο Ολυμπιακός ONEX πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα στον πρώτο προκριματικό γύρο του CEV Champions League, καθώς  νίκησε άνετα με 3-0 τη Στρούμιτσα και έχει πλέον πολύ μεγάλο πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, στο «Μελίνα Μερκούρη». Κορυφαίοι για τους Πειραιώτες, οι Ατανασίεβιτς και Πέριν!

Ο Σέρβος ήταν με διαφορά ο κορυφαίος του αγώνα, τελειώνοντας με 18 πόντους και 83% στην επίθεση (15/18 επιθέσεις, δύο μπλοκ, ένας άσσος), ενώ σε εξαιρετική βραδιά βρέθηκε και ο Πέριν (16 πόντοι, 69% επίθεση, δύο μπλοκ, τρεις άσσοι).

Στρούμιτσα- Ολυμπιακός ONEX 0-3: Πρώτο βήμα πρόκρισης!
Στρούμιτσα- Ολυμπιακός ONEX 0-3: Πρώτο βήμα πρόκρισης!

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου έδειξαν από το πρώτο τους κιόλας παιχνίδι την τεράστια κλάση τους, αποδεικνύοντας  πόσο σπουδαίες κινήσεις έκανε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός το καλοκαίρι, αξιοποιώντας στο έπακρο την στήριξη του κόσμου μέσω της κάρτας μέλους και της συλλεκτικής κάρτας φιλάθλου.

Μεγάλος στόχος, φυσικά, να είναι ο Θρύλος στην κορυφή παντού, ειδικά στην ιστορική σεζόν 2024-25, κατά την οποία θα συμπληρώσει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του!

 

Τάσος Σταματελόπουλος

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24