Δίχως την παρουσία αρκετών φιλάθλων θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Λυών - Ολυμπιακός, καθώς η UEFA επέβαλε «βαριά» ποινή στους Γάλλους.

Μερικώς… κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί το Λυών – Ολυμπιακός, αφού η UEFA επέβαλε «βαριά» τιμωρία στους Γάλλους. Αφορμή ήταν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την περασμένη σεζόν, μεταξύ των οπαδών της με εκείνους της Γουέστ Χαμ.

Οι οπαδοί του συλλόγου της Ligue 1 επιχείρησαν να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και αυτό οδήγησε σε συγκρούσεις με αντίπαλους οπαδούς, αλλά και συλλήψεις μερικών εξ αυτών. Βίαια επεισόδια σημειώθηκαν και γύρω από το γήπεδο, με αποτέλεσμα την πειθαρχική δίωξη από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία.

Europa League: Με έμβλημα του νικητή Conference ο Θρύλος!
Europa League: Με έμβλημα του νικητή Conference ο Θρύλος!

«Μετά από απόφαση της UEFA, λόγω των επεισοδίων που έγινε στο ματς Λυών – Γουέστ Χαμ στις 14 Απριλίου 2022, επιβλήθηκε τιμωρία κλεισίματος των βορείων και νοτίων κερκίδων της ομάδας στον πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα», ανέφερε συγκεκριμένα στην απόφασή της η UEFA.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η απόφαση δεν επηρεάζει τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα έχει κανονικά τους φιλάθλους του στην κερκίδα!

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24