Η ανακοίνωση που δημοσίευσε η Θύρα 7 για τα όσα ντροπιαστικά γίνονται στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, με οπαδούς και Αταμάν!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύρα 7:

«ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ τέτοια ομάδα!
Δύο μέρες τώρα τα πληρωμένα τρολάκια του βόθρου,οι χρήσιμοι ηλίθιοι του Λαλάκη-καρλή-αυλακιώτη-πρασινοφρουρού, που συνταξιδεύει με τον Γιαννακόπουλο,
-που κάποτε τον αποκαλούσε φούστη στην ψυχή- ξαμολήθηκαν να πείσουν τους άσχετους, για “πράσινη Κύπρο”.
Να δημιουργήσουν ένα ακόμα αφήγημα,ώστε να ταίσουν σανό τον πονεμένο τους κόσμο που βλέπει,την Ελλάδα απ’ τον Έβρο ως την Κρήτη και φυσικά την ΚΥΠΡΟ να καίγονται από τους πανηγυρισμούς για τον ευρωπαϊκό τίτλο του Θρύλου στο ποδόσφαιρο!
Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ήρθε για ακόμα μια φορά,
ο κολλητός φίλος του Ερντογάν,σας έβαλε χέρι και εσείς οι λαλάκηδες του οπαδισμού,σαν γνήσια ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ τρέξατε να τον προσκυνήσετε ΚΑΕ και οπαδοί!
Χρόνια τώρα νομίζαμε ότι στην 13 έχετε πιάσει πάτο,πρώτα ως άντρες και μετά ως οπαδοί.
Γνωρίζαμε ότι οι απανωτοί ΔΙΑΣΥΡΜΟΙ σε όλα τα επίπεδα σαν έχουν καταστήσει ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ και ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ,ζωντανούς νεκρούς…
Εσείς όμως πάντα ξεπερνάτε τον ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ εαυτό σας!
ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΤΕ αυτόν που θα σας έβαζε στον κwλο τις κουκούλες,αυτόν που σας έβριζε τον Παναθηναϊκό και το οπαδικό σας “κίνημα”.
Σήμερα ΑΔΕΙΑΣΑΤΕ τα αδέρφια σας της Κύπρου,ΑΔΕΙΑΣΑΤΕ όλους αυτούς που έχουν χάσει συγγενείς λόγω της εισβολής για τα μάτια του….Αταμάν.
Μετα την ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ σας,σε αυτόν που κάνει ΣΕΞ στον ΠΑΟ και την 13,είπατε με την στάση σας και ΣΤΑ ΑΡΧ…Α σας η ΚΥΠΡΟΣ στα ΑΡΧ…Α σας και τα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ…σε λίγο θα πείτε και ΓΑ.Ω την Ελλάδα…
Υ.Γ 1 ΦΙΛΙΚΟ με τα SS(ΕΣ-ΕΣ),
ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το πανό ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τις εισβολές!
ΝΕΝΕΚΟΙ και ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ απ’ την μέρα της ίδρυσης σας!
Υ.Γ 2 Όταν η ΘΥΡΑ 7 εδώ και 45 χρόνια εφαρμόζει ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ το ΝΟ POLITICA,προσπαθούσατε μάταια να την χλευάσετε και γράφατε ότι το NO POLITICA είναι μόνο για τα δέντρα,τέτοιοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!
Τώρα για ένα πανό που βάλανε τα “αδέρφια” σας, που φυσικά ούτε πολιτικό είναι,ούτε ρατσιστικό, ούτε υβριστικό,ΤΡΕΞΑΤΕ να προσκυνήσετε τον ΥΒΡΙΣΤΗ σας και τον Τούρκο προπονητή σας!
Μέχρι και ο Αλαφούζος!!!στις προσβολές του Ακαιντίν,”αποτινάξε τον τουρκικό ζυγό”, απολειφάδια του Τράκη!
Είστε ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ και ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ!

Υ.Γ 3 ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ αντέχεις οπαδέ του παο;»

Θύρα 7: «Ντρέπεται η Ελλάδα, που έχει τέτοια ομάδα!»
Θύρα 7: «Ντρέπεται η Ελλάδα, που έχει τέτοια ομάδα!»

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24