Ο Τόμας Γουόκαπ μπορεί να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο του Ολυμπιακού σε άμυνα - επίθεση και κόντρα στη Φενέρμπαχτσε έκανε τη διαφορά.

Ο Ντόρσεϊ ήταν κομβικός στο φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε, ο Βεζένκοφ και πάλι εξαιρετικός, οι Ράιτ και Πετρούσεφ κομβικοί, όμως ο Τόμας Γουόκαπ έδειξε το πόσο επιδραστικός μπορεί να είναι. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, που ήταν και το πρώτο που έπαιξε φέτος, έκανε εκπληκτική εμφάνιση στο τελευταίο δεκάλεπτο και ήταν καθοριστικός για τη νίκη της ομάδας του.

Ο βιονικός «Θωμάς» έχει χάσει μόλις ένα παιχνίδι τα τελευταία δύο χρόνια. Προέρχεται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες όπου έπαιξε με την Εθνική και τώρα έχει επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων με τον Ολυμπιακό. Ένα βασικό «γρανάζι» για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με το δυνατό σημείο του να είναι η δημιουργία αλλά και η άμυνα.

Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)
Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)

Κόντρα στη Φενέρμπαχτσε δεν είχε ξεκινήσει στη βασική πεντάδα, αλλά άμεσα πάτησε παρκέ. Στα πρώτα τρία δεκάλεπτα ο Τόμας δεν είχε πετύχει κάποιον πόντο, αλλά ούτε είχε μοιράσει αρκετές ασίστ. Στην τέταρτη περίοδο τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά και την ώρα που πήρε… μπρος ο Γουόκαπ, βελτιώθηκε και η εικόνα του Ολυμπιακού.

Τελείωσε την αναμέτρηση με 6 πόντους, 2 ριμπάουντ και 7 ασίστ, δείγμα της κλάσης του και ότι όταν είναι στην καλή του μέρα, μπορεί να είναι κομβική η παρουσία του για το ματς. Προφανώς ο Ολυμπιακός είναι σε περίοδο προετοιμασίας και πολλοί από τους παίκτες τώρα επιστρέφουν σε αγωνιστικό ρυθμό, αλλά χρειάζεται χρόνος με τόσες απουσίες και νέες προσθήκες.

πηγή: sportal.gr

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24