Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αποκαλύπτει την κίνηση που ξενερώνει τις γυναίκες στο σεξ- Ακούστε την με προσοχή!

Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί κάποιον που να δίνει καλύτερες συμβουλές για το σεξ, από μια γυναίκα που αμείβεται από αυτό!

Μια γοητευτική πορνοστάρ αποκαλύπτει κάποια μυστικά που μπορούν να απογειώσουν την ερωτική σας εμπειρία, αλλά και τι είναι αυτό που «ξενερώνει» τις γυναίκες στο σεξ.

«Aυτή είναι η κίνηση που ξενερώνει τις γυναίκες στο σεξ»
«Aυτή είναι η κίνηση που ξενερώνει τις γυναίκες στο σεξ»
Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι οι περισσότεροι άνδρες δεν κάνουν προκαταρκτικά και αυτό είναι ένα άμεσο turn-off για τις γυναίκες.

Η Hayley Davies, η οποία κατάγεται από την Αυστραλία και γυρίζει καυτές σκηνές σε όλο τον κόσμο, δήλωσε ότι αυτό το σφάλμα είναι ένα λάθος που σκοτώνει τη διάθεση, καθώς οι γυναίκες είναι «φριαγμένες» να απολαμβάνουν το ερωτικό χτίσιμο πριν από τη διείσδυση.

«Οι γυναίκες έχουν ανάγκη να τις πειράζουν», δήλωσε η Davies. «Χρειαζόμαστε προκαταρκτικά. Θα εκπλαγείτε από το πόσοι, ακόμα και πιο έμπειροι άνδρες, απλά μπαίνουν κατευθείαν στο ”ψητό».

Επίσης, εξήγησε ότι ακόμη και όταν οι άνδρες ασχολούνται με τα προκαταρκτικά, οι περισσότεροι από αυτούς «συχνά μένουν στα βαρετά πράγματα».

Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών

«Πρέπει πραγματικά να πάρεις το χρόνο σου», συμβούλευσε.

«Φιλήστε όλο το σώμα, χαϊδέψτε το εσωτερικό του μηρού, απαλά αγγίγματα, πιάνοντας στα σωστά σημεία. Πρέπει πραγματικά να τους κάνεις να παρακαλούν γι’ αυτό».

Δεδομένου ότι ακόμη και οι πιο έμπειροι άνδρες μπορεί να αποδεικνύονται άθλιοι όταν πρόκειται για προκαταρκτικά, η Davies αποκάλυψε ότι η προσωπική της εμπειρία έχει αποδείξει ότι η σεξουαλική εμπειρία είναι καλύτερη με τους «πρωτάρηδες».

«Νομίζω ότι το σπουδαίο με τους νεότερους, άπειρους άντρες είναι ότι μπορείς να τους εκπαιδεύσεις», διακήρυξε η X-rated performer.

Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών

Οι συμβουλές της πορνοστάρ

Και για τους άντρες που θέλουν να βελτιώσουν την ερωτική εμπειρία για τις γυναίκες εραστές τους, η Davies μοιράστηκε μερικές απλές συμβουλές:

«Αν θέλετε να γίνετε καλύτεροι στο κρεβάτι, πρέπει να έχετε την αυτοπεποίθηση να επικοινωνείτε», είπε η καλλονή.

«Μπορεί να αισθάνεστε περίεργα τη στιγμή, αλλά μη φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις και να ρωτάτε τον σύντροφό σας αν αυτό που κάνετε είναι ωραίο και αν του αρέσει».

«Δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματος και στους ήχους», είπε. «Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ αγοριών και ανδρών».

Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24