Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Γιάννης Πετράκης, μετά την ισοπαλία του Παναιτωλικού κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Παναιτωλικός στάθηκε όρθιος κόντρα στον Ολυμπιακό και απέσπασε την ισοπαλία. Στις δηλώσεις μετά το ματς, ο Γιάννης Πετράκης αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι αυτό το αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Πετράκης:

Ολυμπιακός: «Εκτός» ο Κωστούλας, πολλές οι απουσίες  – Με αυτούς πάει στη «μάχη» της Τούμπας! (pic)
Ολυμπιακός: «Εκτός» ο Κωστούλας, πολλές οι απουσίες – Με αυτούς πάει στη «μάχη» της Τούμπας! (pic)

«Δεν σημαίνει κάτι η ισοπαλία, έτυχε και έγινε σήμερα. Για να πάρουμε βαθμό στην κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός έπρεπε να είμαστε στο 100% σε όλο το ματς και ήμασταν. Έπρεπε να παίξουμε καλή άμυνα. Είχε ευκαιρίες στο τέλος ο Ολυμπιακός, ήταν μονόλογος το δεύτερο ημίχρονο.

Κλείσαμε τους χώρους, δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Είχαμε τύχη, σπουδαίος βαθμός που ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας. Τον ξεχνάμε ήδη αυτόν τον βαθμό, έχουμε το ματς με τον Αστέρα και πρέπει να έχουμε την ίδια ετοιμότητα και συγκέντρωση για να βελτιωθούμε στη συνέχεια».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24