Έναν ιδιαίτερο τρόπο σκέφτηκε η Πάφος για να παρουσιάσει της φετινές της μεταγραφικές κινήσεις, με την Κατερίνα Λιόλιου να πρωταγωνιστεί.

Η Πάφος FC, η οποία έχει κάνει εκπληκτική αρχή στη νέα αγωνιστική περίοδο, διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό πάρτι παρουσίασης των νέων μεταγραφικών της αποκτημάτων. Που συνέπεσε με τη νίκη της ομάδας επί της Ανόρθωσης με σκορ 3-1. Το γεγονός αυτό αποτέλεσε την τέλεια ευκαιρία για την κυπριακή ομάδα να γιορτάσει τις πρόσφατες επιτυχίες της. Και να παρουσιάσει τους νέους παίκτες της στους φίλους της.

Η Πάφος έχει ξεκινήσει τη σεζόν με εξαιρετικά αποτελέσματα. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου την περασμένη χρονιά. Η ομάδα έχει προκριθεί στη φάση των ομίλων του Conference League. Ενώ επίσης, έχει ξεκινήσει με 2 νίκες σε ισάριθμα ματς στο φετινό πρωτάθλημα.

Τσάμπιονς Λίγκ: Οι Βαυαροί «9άρα», με… άνεση η Λίλ!
Τσάμπιονς Λίγκ: Οι Βαυαροί «9άρα», με… άνεση η Λίλ!

Η γιορτή, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, περιλάμβανε τη συμμετοχή της γνωστής τραγουδίστριας Κατερίνας Λιόλιου, η οποία με την εκπληκτική της ερμηνεία ανέβασε τη διάθεση των φιλάθλων και πρόσφερε μια μοναδική μουσική εμπειρία. Η Λιόλιου, με τις ερμηνείες της, κατάφερε να δημιουργήσει μια ζωντανή ατμόσφαιρα και να ενθουσιάσει το κοινό, προσθέτοντας έναν ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση.

Η βραδιά περιλάμβανε όχι μόνο την παρουσίαση των νέων μεταγραφών της Πάφου, αλλά και πολλές στιγμές διασκέδασης και χαράς. Καθώς οι παίκτες υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και χαμόγελα την αποθέωση από τους φιλάθλους τους. Το πάρτι αυτό έδειξε την αποφασιστικότητα της Πάφου να συνεχίσει με δυναμική πορεία τη νέα σεζόν. Και να προσφέρει στους φιλάθλους της αξέχαστες στιγμές εντός και εκτός γηπέδου.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24