Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνεχίζει την καριέρα του στην Κύπρο, εκεί όπου ο Μαροκινός Killer πρωταγωνιστεί ξανά, πετυχαίνοντας γκολ.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος συνεχίζει να αποδεικνύει ότι η ηλικία δεν είναι παρά αριθμός, ανέδειξε για ακόμη μια φορά την κλάση του. Όπως επίσης, τη σημαντικότητά του για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Στην τελευταία αναμέτρηση της ομάδας του, ο Μαροκινός επιθετικός επιβεβαίωσε για ποιο λόγο παραμένει ένας από τους πιο αξιόπιστους σκόρερ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Στο 62ο λεπτό του αγώνα, ο Ελ Αραμπί άνοιξε το σκορ με ένα δυνατό πλασέ, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας. Λίγα λεπτά αργότερα, ο «πιστολέρο» των γηπέδων έδειξε γιατί η παρουσία του στην επίθεση είναι τόσο καθοριστική για τον ΑΠΟΕΛ.

Με μια εξαιρετική κίνηση, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με ένα ακόμα εύστοχο πλασέ, σφράγισε τη νίκη της ομάδας του. Πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ και εξασφαλίζοντας το πρώτο τρίποντο της σεζόν για τους «γαλαζοκίτρινους».

Η εμφάνιση του Ελ Αραμπί δεν είναι απλώς μια απόδειξη της απαράμιλλης ποιότητας του, αλλά και της ανεξάντλητης ενέργειας και αφοσίωσης του. Που συνεχίζει να εμπνέει και να καθοδηγεί την ομάδα του σε κάθε αναμέτρηση. Παρά τα 37 του χρόνια, ο Μαροκινός φορ αποδεικνύει ότι παραμένει ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της Ευρώπης. Με μια παρουσία που συνδυάζει εμπειρία, τεχνική και αίσθηση του γκολ.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24