Η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού ξεκίνησε με νίκη στο νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 0-2 για το πρωτάθλημα Super League Κ17.

Οι «ερυθρόλευκοι» της Κ17 ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 8ο λεπτό, όταν ο Σιώζιος είδε την κίνηση του Καππάτου και εκείνος άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και έκανε το 0-2 στο 40′, με τον Μιχαηλίδη να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι και να δίνει σαφές προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως δεν μπόρεσαν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί προς την εστία του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες στη συνέχεια ισορρόπησαν και είχαν σημαντικές ευκαιρίες, τόσο με τον Μουγγό όσο και τον Γεωργούλα, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν σε ένα τρίτο τέρμα.

Παναιτωλικός: Τριανταφύλλου, Βέργος, Μπορόκος, Λαζαρίδης, Ασημάκουλας, Σταμάτης, Γερνάς, Βαϊνάς, Βασιλείου, Αλεξόγλου, Φερεκίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Χριστοδουλόπουλος, Μπάνος, Καππάτος, Ποτουρίδης, Νουχάι, Μωϋσιάδης, Σιώζιος, Λάνα (62′ Κότσαλος), Μιχαηλίδης (62′ Γεωργούλας), Κάπελας, Μουγγός (81′ Ξανθόπουλος).

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24