Μπάσκετ

Τσόβιτς: «Θα πορευτούμε με το υπάρχον ρόστερ – Παίκτης του Ολυμπιακού ο Πετρούσεφ»

Τσόβιτς: «Θα πορευτούμε με το υπάρχον ρόστερ – Παίκτης του Ολυμπιακού ο Πετρούσεφ»

Ο Πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα τόνισε πως η ομάδα του πλέον, δεν ασχολείται με το θέμα Πετρούσεφ, λέγοντας πως ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του Βελιγραδίου δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση ή το δανεισμό του Φιλίπ Πετρούσεφ.

Παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες, ο Τσόβιτς ξεκαθάρισε πως ο Ερυθρός Αστέρας θα συνεχίσει τη φετινή σεζόν με το υπάρχον ρόστερ, χωρίς να γίνουν άλλες μεταγραφές ή προσθήκες.

Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)
Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)

Αυτή η δήλωση βάζει τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Πετρούσεφ να επιστρέφει στη Σερβία, με τον ταλαντούχο Σέρβο σέντερ να παραμένει στον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν.

«Αυτή είναι μία ιστορία που κράτησε μήνες. Και ο Ερυθρός Αστέρας και ο Φίλιπ Πετρούσεφ ήταν ανοιχτοί στην ιδέα, αλλά είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Όλο αυτό το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις. Αυτή τη στιγμή, ο Ερυθρός Αστέρας θα πορευτεί με το ρόστερ που έχει. Ο προπονητής, Γιάννης Σφαιρόπουλος, έχει το τελευταίο λόγο, αλλά δεν περιμένουμε την άφιξη του Πετρούσεφ», ανέφερε.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24

Latest News

ΚΛΕΙΣΙΜΟ Χ