Η Αγγελική Παντερή, μόλις 18 ετών, ετοιμάζεται για ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα της, καθώς θα δοκιμαστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Η Αγγελική Παντερή, μόλις 18 ετών, ετοιμάζεται για ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα της, καθώς θα δοκιμαστεί στο υψηλότερο επίπεδο του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, η νεαρή αμυντικός-χαφ θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα δοκιμάσει την τύχη της στην Μπαρτσελόνα. Η 18χρονη ποδοσφαιρίστρια, που έχει ήδη φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Κορασίδων σε αγώνες εναντίον της Λιθουανίας και της Σκωτίας, τράβηξε την προσοχή των σκάουτερ των Καταλανών, οι οποίοι αποφάσισαν να της δώσουν την ευκαιρία να συμμετάσχει σε δοκιμαστικά.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Έτσι, η Αγγελική θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη τον Δεκέμβριο για να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», αναφέρθηκε στο επικείμενο ταξίδι και στη διαδικασία που την οδήγησε στην πρόσκληση από την ισπανική ομάδα.

«Θα πάω τον Δεκέμβριο για δοκιμαστικά, θα δούμε πώς θα πάει. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτή τη στιγμή αγωνίζομαι στη ΡΕΑ. Κάποιος μας είδε σε έναν αγώνα, χωρίς να το γνωρίζω, έφτιαξε ένα υλικό και το έστειλε στην Μπαρτσελόνα. Έτσι προέκυψε η ευκαιρία αυτή. Παίζω ως μπακ-χαφ και προπονούμαι περίπου δύο ώρες την ημέρα», ανέφερε.

Ο πρόεδρος της ΡΕΑ, Ηρακλής Μανουράκης, επίσης σχολίασε την επιτυχία της Αγγελικής, λέγοντας πως είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα τους. «Την ανακαλύψαμε πριν από δύο χρόνια και δουλεύει πολύ σκληρά. Στην Μπαρτσελόνα δεν σε πάνε τα like, αλλά η προσπάθεια, και η Αγγελική έχει την απαιτούμενη αφοσίωση. Στην Ελλάδα, το γυναικείο ποδόσφαιρο υστερεί λίγο», ανέφερε.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24