Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα έναν άνθρωπο με μεγάλη εμπειρία, καθώς ο Νίκος Αγλαμίδης θα βρίσκεται στο επιτελείο του Θρύλου.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/9), την ένταξη του Νίκου Αγλαμίδη στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας Kickboxing του συλλόγου. Ο 30χρονος Αγλαμίδης θα συνεργαστεί με τον προπονητή Δημήτρη Δημητριάδη, ενισχύοντας την ομάδα με την πολύτιμη εμπειρία του.

Ο Νίκος Αγλαμίδης διαθέτει πλούσια εμπειρία στον κόσμο του kickboxing, με 20 χρόνια ενεργής συμμετοχής σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Έχει κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας και έχει συνεχώς παρουσία στα βάθρα των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων.

Επίσης, έχει εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, ενώ είναι κάτοχος μαύρης ζώνης 2 dan.

Η προσθήκη του Αγλαμίδη στην Ακαδημία Kickboxing του Ολυμπιακού ενισχύει τη δέσμευση του συλλόγου για την ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλήματος, παρέχοντας στους αθλητές τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την εξαιρετική τεχνογνωσία και την πλούσια εμπειρία του νέου μέλους του τεχνικού επιτελείου.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση που έκανε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Αγλαμίδη. Ο 30χρονος, εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο  της Ακαδημίας kickboxing του Ολυμπιακού μαζί με τον προπονητή Δημήτρη Δημητριάδη.

 Ο Νίκος Αγλαμίδης, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του kickboxing καθώς τα τελευταία 20 χρόνια είναι ενεργός αθλητής σε ερασιτεχνικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο, είναι πρωταθλητής Ελλάδος με συνεχή παρουσία στα βάθρα των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων, έχει υπάρξει μέλος της Εθνικής Ομάδας σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, ενώ είναι και κάτοχος μαύρης ζώνης 2 dan.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24