Ο Ολυμπιακός διατηρεί εξαιρετικό ρόστερ τη φετινή σεζόν, έχοντας αρκετούς παίκτες που μπορούν και με το παραπάνω να κάνουν τη διαφορά.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα στο φιλικό στο ΣΕΦ, δίνοντας την ευκαιρία στον Γιώργο Μπαρτζώκα να δει την ομάδα του ενόψει της νέας σεζόν. Τα φιλικά παιχνίδια ανέδειξαν ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία, μερικά από τα οποία δείχνουν τον δρόμο για τη συνέχεια.

  1. Σάσα Βεζένκοφ: Ο Βεζένκοφ επέστρεψε στον Ολυμπιακό σαν να μην έλειψε ποτέ. Με 24 πόντους απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και 20 εναντίον της Μακάμπι, απέδειξε ότι παραμένει μια ασταμάτητη επιθετική «μηχανή». Η ικανότητά του να σκοράρει συνεχώς δημιουργεί νέες συνθήκες για την ομάδα.
  2. Μόουζες Ράιτ: Ο Αμερικανός φόργουορντ φαίνεται έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα του. Στη δεύτερη σεζόν του στην Ευρωλίγκα, ο Ράιτ δείχνει πιο ώριμος και μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις. Με τον τραυματισμό του Μιλουτίνοφ, θα έχει αυξημένο ρόλο στο ρόστερ, κάτι που τον καθιστά σημαντικό παίκτη για τον Ολυμπιακό.
  3. Εβάν Φουρνιέ: Η νέα μεταγραφή του Ολυμπιακού έκανε αίσθηση με το ντεμπούτο του κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Φουρνιέ έδειξε ότι δεν είναι μόνο σκόρερ, αλλά και δημιουργός, μοιράζοντας οκτώ ασίστ στο φιλικό παιχνίδι. Η ικανότητά του να συνδυάζει σκορ και δημιουργία θα προσφέρει πολυδιάστατο παιχνίδι στους «ερυθρόλευκους».
  4. Σακίλ ΜακΚίσικ: Ο ΜακΚίσικ φαίνεται ανανεωμένος, έτοιμος να αφήσει πίσω του την περσινή δύσκολη σεζόν που στιγματίστηκε από τραυματισμούς. Η επιστροφή του σε πλήρη φόρμα είναι σημαντική για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Μπαρτζώκας υπολογίζει πολύ στον Αμερικανό γκαρντ για τη φετινή σεζόν.

Τέλος, ο τραυματισμός του Μιλουτίνοφ αποτελεί μεγάλο πλήγμα το οποίο δέχτηκε ο Ολυμπιακός, καθώς θα μείνει εκτός για 4-6 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι τόσο ο Ράιτ όσο και ο Φίλιπ Πετρούσεφ θα αναλάβουν αυξημένα καθήκοντα στη θέση «5». Με το βάθος στο ρόστερ να αποδεικνύεται κρίσιμο, ο Πετρούσεφ φαίνεται πως θα έχει σημαντικό ρόλο στη φετινή πορεία της ομάδας, ειδικά όσο θα απουσιάζουν οι δύο βασικοί σέντερ.

Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)
Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24