Ο Ανδρέας Ντόη έχει ανέβει το τελευταίο διάστημα, αποτελώντας μία εξτρά ποιοτική λύση για τον Ολυμπιακό, ενόψει και των κρίσιμων αναμετρήσεων.

Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο στη διάρκεια της προετοιμασίας βλέπει κάποιον παίκτη να ξεχωρίζει απροσδόκητα, και φέτος αυτή η έκπληξη δεν είναι άλλη από τον Ανδρέα Ντόη. Αν και πέρυσι, υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είχε αγωνιστεί μόλις σε τέσσερα 90λεπτα, φέτος φαίνεται πως η ιστορία είναι διαφορετική.

Κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας, ο Μεντιλίμπαρ έδειξε εμπιστοσύνη στον Ντόη, δίνοντάς του φανέλα βασικού στα πέντε από τα οκτώ φιλικά, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν τα πιο σημαντικά. Παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν αγωνιζόταν κυρίως ως στόπερ, φέτος τον είδαμε να δοκιμάζεται και ως αμυντικός χαφ, θέση στην οποία είχε παίξει παλαιότερα στον Ολυμπιακό Β.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Η ευκαιρία για τον νεαρό ποδοσφαιριστή ήρθε λόγω των τραυματισμών των Γκαρθία και Στάμενιτς, αλλά και της απουσίας του Έσε, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ωστόσο, ο Ντόη εκμεταλλεύτηκε αυτές τις συνθήκες στο έπακρο. Έπειτα από τρεις αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ντόη δεν έχει χάσει ούτε λεπτό, παίζοντας άλλοτε ως αμυντικός χαφ και άλλοτε ως κεντρικός αμυντικός.

Αυτόν τον Ιούνιο, η σταθερά ανοδική του πορεία ανταμείφθηκε με το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα, ενώ πρόσφατα υπέγραψε και νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, με αυξημένες αποδοχές. Επίσης, πήρε και την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με την Εθνική στη νίκη επί της Ιρλανδίας.

Αν καταφέρει να περιορίσει κάποια λάθη απειρίας που αφορούν τις τοποθετήσεις και τις κινήσεις του, ο Ντόη έχει όλες τις προοπτικές να προσφέρει ακόμη περισσότερα στον Ολυμπιακό και να καθιερωθεί ως βασικός παίκτης.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24