Ο Κλοντ Μακελελέ είναι κοντά στο ν’ αναλάβει τον Αστέρα Aktor και στο παρελθόν υποστήριξε ότι τον είχε προσεγγίσει ο Ολυμπιακός!

Ο Γάλλος προπονητής και παλαίμαχος μύθος του ποδοσφαίρου, Κλοντ Μακελελέ πριν από έναν χρόνο είχε αναφέρει ότι θέλει να πάρει τον χρόνο του και να επιστρέψει στους πάγκους όταν θα υπάρξει ένα καλό πρότζεκτ. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Action 24 τόνισε ότι είχε κρούση κι από τον Ολυμπιακό, όμως, δεν προχώρησε η υπόθεση λόγω της Τσέλσι.

Αρχικά, ο Μακελελέ είχε αναφερθεί στην ήττα της εθνικής Γαλλίας από την Ελλάδα στο Euro 2004, όπου είχε αγωνιστεί: «Κάποιες φορές δέχεται και την ήττα. Οι Έλληνες ήταν καλύτεροι, σκόρααν, πίεσαν και είχαν εξαιρετική άμυνα. Το ίδιο έκαναν και με την Πορτογαλία στον τελικό. Υποφέραμε».

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Σ’ ερώτηση στη συνέχεια αν είχε επαφές με ελληνική ομάδα ο Μακελελέ απάντησε: «Ναι, όταν ήμουν στην Τσέλσι. Ο Ολυμπιακός με προσέγγισε και ο μάνατζέρ μου ήθελε να με πάει εκεί, όμως, η Τσέλσι στην πορεία δεν ήθελε να με αφήσει να φύγω».

Ο Γάλλος τεχνικός κατόπιν ρωτήθηκε αν θα τον δούμε ξανά στους πάγκους και τόνισε: «Ναι αμέ. Απλά παίρνω τον χρόνο μου. Πλέον ο ρόλος του προπονητή δεν είναι μόνο τρόπαια. Είναι διαφορετικός. Πρέπει να είσαι μέρος του πρότζεκτ, της πόλης. Μαθαίνω πολλά κι όταν θα είμαι έτοιμος γιατί όχι;».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24