Ο Μόουζες Ράιτ πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στο φιλικό του Θρύλου με τον Ερυθρό Αστέρα και μας «ανάγκασε» να ξεχάσουμε -έστω για λίγο- τις ατυχίες με τους τραυματισμούς των Φαλ και Μιλουτίνοφ!

Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του σούπερ σταρ Εβάν Φουρνιέ, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με 87-83 στο ΣΕΦ.

Ο Γιώργος Μπαρζώκας είδε τους Μόουζες Ράιτ και Σάσα Βεζένκοφ να πραγματοποιούν εκπληκτική εμφάνιση, ενώ τους ακολούθησε και ο Σακίλ ΜακΚίσικ!

Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)
Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)

Να σταθούμε όμως στον… Μωυσή του Θρύλου, καθώς η εμφάνισή του ήρθε σε συνέχεια της περσινής σεζόν και, κυρίως, γέμισε αισιοδοξία τον προπονητή του και τον κόσμο της ομάδας.

Και όλα αυτά, φυσικά, μετά τις ατυχίες με τους τραυματισμούς τόσο του Μουστάφα Φαλ όσο και του Νίκολα Μιλουτίνοφ, που έχουν αφήσει τον Ολυμπιακό με μοναδικό πεντάρι τον Ράιτ και -σαν έξτρα λύση- τον Φίλιπ Πετρούσεφ.

25 πόντους πέτυχε στο φιλικό με τον Ερυθρό ο Μόουζες Ράιτ, έχοντας παράλληλα 5/6 βολές, 10/13 δίποντα, 10 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.  Ο Αμερικανός σέντερ δείχνει από την αρχή της σεζόν ότι η ομάδα μπορεί να βασιστεί -και- επάνω του, ειδικά σε μία περίοδο που αναμένεται να τον χρειαστεί αρκετά!

Τάσος Σταματελόπουλος

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24