Η Φενέρμπαχτσε φέρεται να κοιτάζει έντονα για αντικαταστάτη του Σάμανιτς, τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Η Φενέρμπαχτσε φέρεται να προχωρά σε αντικατάσταση του Λούκα Σάμανιτς, με τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, Κεμ Μπιρτς. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουνκουόγλου στο X (πρώην Twitter), η τουρκική ομάδα ετοιμάζεται να αποδεσμεύσει τον Σάμανιτς, ο οποίος υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι, καθώς δεν έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες της ομάδας.

Ο αντικαταστάτης του αναμένεται να είναι ο Καναδός Κεμ Μπιρτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2016-2017, έχοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. Μετά τη θητεία του στον Ολυμπιακό, ο Μπιρτς συνέχισε την καριέρα του στο NBA με τους Ορλάντο Μάτζικ και τους Τορόντο Ράπτορς, ενώ πιο πρόσφατα έπαιξε για την ισπανική Χιρόνα.  Ο Καναδός σέντερ αγωνίστηκε την σεζόν 2016-2017 στον Ολυμπιακό έχοντας σε 18,1 λεπτά παιχνιδιού, 7,3 πόντους, 5,6 ριμπάουντ, 0,3 ασίστ, 1,0 τάπα, και 0,5 κλέψιμο ανά παιχνίδι, σε 37 παιχνίδια του στην Euroleague.

Η εμπειρία του Μπιρτς από την Ευρωλίγκα και το NBA καθιστά την πιθανή μεταγραφή του στη Φενέρμπαχτσε μια σημαντική ενίσχυση για την τουρκική ομάδα.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24