Ο Ολυμπιακός αύριο δίνει ένα φιλικό κεκλεισμένων των θυρών, επί του Ερυθρού Αστέρα, με τους Παπανικολάου και Γουόκαπ να μη βρεθούν σε αυτό.

Από το αυριανό φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 18:00 και κεκλεισμένων των θυρών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα απουσιάσουν δύο σημαντικοί παίκτες για την ομάδα του Πειραιά.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, και ο χαρισματικός γκαρντ, Τόμας Γουόκαπ, δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς έχουν υποχρεώσεις με την Ευρωλίγκα στην Κωνσταντινούπολη.

Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)
Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)

Η απουσία των δύο αυτών κομβικών παικτών αναμένεται να επηρεάσει το αγωνιστικό πλάνο του προπονητή, καθώς τόσο ο Παπανικολάου, με την εμπειρία και την ηγετική του φυσιογνωμία, όσο και ο Γουόκαπ, με τις ικανότητές του στο επιθετικό και αμυντικό κομμάτι, αποτελούν βασικά «γρανάζια» της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φιλικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα αποτελεί μέρος της προετοιμασίας του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, και η απουσία αυτών των παικτών προσφέρει την ευκαιρία σε άλλους παίκτες να δοκιμαστούν και να αποδείξουν την αξία τους σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας. Παράλληλα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει την ευκαιρία να δει σε δράση άλλους παίκτες της ομάδας και να κάνει τις απαραίτητες αξιολογήσεις για τη συνέχεια της προετοιμασίας.

Η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει σκληρά, με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμη και ανταγωνιστική για τη νέα σεζόν, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στην Ευρωλίγκα, όπου οι απαιτήσεις θα είναι υψηλές. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, παρά την απουσία του Παπανικολάου και του Γουόκαπ από το συγκεκριμένο φιλικό, παραμένουν αισιόδοξοι για την πορεία της ομάδας και ανυπομονούν να δουν τους δύο παίκτες πίσω στη δράση, όταν θα είναι διαθέσιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις του συλλόγου.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24