Ο Ολυμπιακός, στην αναμέτρηση επί του Παναιτωλικού, θα αναγκαστεί να στερηθεί των υπηρεσιών των Μασούρα, Ρέτσου.

Ολυμπιακός: Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκινά την προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αντιμετωπίζοντας ήδη κάποιες απουσίες. Καθώς αναμένει την επιστροφή των διεθνών, είναι πιθανό να μην έχει στη διάθεσή του τον Παναγιώτη Ρέτσο και τον Γιώργο Μασούρα.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο, με το ιατρικό επιτελείο να παρακολουθεί συνεχώς την κατάστασή του. Ο ρεαλιστικός στόχος είναι να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Λιόν στη Γαλλία, ενώ θα φανεί αν θα προλάβει και το ματς με τον Άρη.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Όσον αφορά τον Γιώργο Μασούρα, επέστρεψε από την Εθνική ομάδα με μια ήπια θλάση. Μετά από ιατρικές εξετάσεις, θα εκτιμηθεί ο ακριβής χρόνος αποθεραπείας του και η διαθεσιμότητά του για τα επερχόμενα παιχνίδια.

Από την άλλη πλευρά, ο Γουίλιαν απουσίαζε από την προπόνηση της Κυριακής, καθώς βρισκόταν στο Λονδίνο για να μαζέψει τα πράγματά του και να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα.

Ωστόσο, από σήμερα θα είναι ξανά στο Ρέντη, ακολουθώντας το ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας του, με στόχο να είναι έτοιμος για την αποστολή στο ματς με τον Παναιτωλικό και πιθανώς να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24