Ο Μάρκο Στάμενιτς θα επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα, όμως ερωτηματικό υπάρχει ως προς την κατάστασή του.

Στον Ολυμπιακό, ήδη από σήμερα, η προετοιμασία επικεντρώνεται στον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ωστόσο, είναι ακόμα νωρίς για να διαμορφωθεί το αγωνιστικό πλάνο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς ο Ισπανός τεχνικός έχει αρκετά να παρακολουθήσει στις προπονήσεις πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Ένα από τα βασικά ζητήματα είναι η κατάσταση των διεθνών παικτών, όπως ο Στάμενιτς, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τελευταίοι και πιθανόν κουρασμένοι από τα ταξίδια και τα παιχνίδια.

Ο Νεοζηλανδός μέσος αγωνίστηκε πρόσφατα στην ήττα της Νέας Ζηλανδίας από το Μεξικό (3-0) και έχει ακόμα έναν αγώνα με τις ΗΠΑ, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Εξαιτίας των μεγάλων αεροπορικών ταξιδιών και της επιβάρυνσης, αναμένεται να υπάρξει ειδική διαχείριση από τον Μεντιλίμπαρ, καθώς ο Στάμενιτς θα επιστρέψει στην Αθήνα την Παρασκευή και θα χρειαστεί χρόνο για να ξεκουραστεί πριν το ματς της Κυριακής.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24