Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν έντονες φήμες από τα διεθνή ΜΜΕ που θέλουν τον Φίλιπ Πετρούσεφ να αποχωρεί από την ομάδα.

Μετά την εντυπωσιακή μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ, ο Ολυμπιακός ενδέχεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ του για τη νέα σεζόν. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν έντονες φήμες από τα διεθνή ΜΜΕ που θέλουν τον Φίλιπ Πετρούσεφ να αποχωρεί από την ομάδα με προορισμό τον Ερυθρό Αστέρα, μέσω επέκτασης του συμβολαίου του και δανεισμού.

Παρά τις φήμες, ο Σέρβος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, και η διοίκηση της ομάδας θέλει να το επεκτείνει, οπότε δεν βιάζεται να πάρει οριστική απόφαση για το μέλλον του 24χρονου φόργουορντ.

Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)
Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα λάβουν την απόφασή τους μετά το τέλος Σεπτεμβρίου, αφού ολοκληρωθούν οι αγώνες του Σούπερ Καπ, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο στις 28-29 Σεπτεμβρίου. Η συμμετοχή του Πετρούσεφ σε αυτούς τους αγώνες, ιδίως λόγω της απουσίας του Φαλ, θα είναι κρίσιμη.

Ο Ερυθρός Αστέρας επιθυμεί τον Πετρούσεφ ως δανεικό, αλλά ο Ολυμπιακός θα το εξετάσει μόνο αν υπάρξει επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2026. Όσον αφορά τον ΜακΚίσικ, παρά τις φήμες, θα παραμείνει στην ομάδα, καθώς έχει έναν χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό του και θα συνεχίσει να προσφέρει με την ενέργειά του στο γήπεδο.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24