Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δίνει ιδιαίτερη προσοχή στους διεθνείς παίκτες αυτή την περίοδο, γνωρίζοντας τη σημασία του να έχει την ομάδα πλήρη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δίνει ιδιαίτερη προσοχή στους διεθνείς παίκτες αυτή την περίοδο, γνωρίζοντας τη σημασία του να έχει την ομάδα του όσο το δυνατόν πιο πλήρη. Αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό είναι να αποφύγει τραυματισμούς και απουσίες, κάνοντας ό,τι μπορεί για να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ του. Χρησιμοποιεί ροτέισον και δίνει «ανάσες» στους παίκτες, ώστε να τους διατηρεί σε καλή φυσική κατάσταση.

Ορισμένοι παίκτες έχουν και δύσκολα ταξίδια, όπως ο Μάρκο Στάμενιτς στις ΗΠΑ, ή οι Νταβίντ Κάρμο και Αγιούμπ Ελ Κααμπί που ταξίδεψαν στην Αφρική. Ωστόσο, για κάποιους από αυτούς, η συμμετοχή με τις εθνικές ομάδες είναι θετική, καθώς τους βοηθά να βρουν αγωνιστικό ρυθμό και να επιστρέψουν πιο έτοιμοι.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Ο Κάρμο, για παράδειγμα, πήρε αγωνιστικά λεπτά ως βασικός με την Αγκόλα απέναντι στη Γκάνα, ενώ ο Ελ Κααμπί συνέχισε την καλή του φόρμα με το Μαρόκο, σκοράροντας εναντίον της Γκαμπόν. Επίσης, ο Στάμενιτς, που αρχίζει να παίζει πιο τακτικά στον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε για 90 λεπτά με τη Νέα Ζηλανδία απέναντι στο Μεξικό, ενώ ο Γιάρεμτσουκ έπαιξε ολόκληρο τον αγώνα της Ουκρανίας με την Αλβανία.

Παρόλα αυτά, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος τραυματισμών για τους διεθνείς παίκτες, κάτι που απασχολεί όλους τους προπονητές. Δυστυχώς, ο Γιώργος Μασούρας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποκλείστηκε από τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας, ενώ στον Ολυμπιακό ανησυχούν για την κατάστασή του.

Επιπλέον, ο Παναγιώτης Ρέτσος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται καθημερινά.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24