Η Εθνική ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιώργου Μασούρα, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να μένει στα «πιτς» λόγω τραυματισμού.

Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής για την Εθνική Ελλάδας ενόψει της πρεμιέρας του Nations League. Ο Γιώργος Μασούρας, που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει βασικός, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα απουσιάσει από το αποψινό ματς (7/9, 21:45) με τη Φινλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά και από τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Ιρλανδία την Τρίτη (10/9, 21:45).

Ο Μασούρας αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και, μετά από εξέταση από το ιατρικό επιτελείο, διαπιστώθηκε ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Η απουσία του δημιουργεί κενό στην επιθετική γραμμή, και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως θα αντικαταστήσει τον Μασούρα με τον Χρήστο Τζόλη στην αρχική ενδεκάδα για το παιχνίδι με τη Φινλανδία.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24