Αξίζει να σταθούμε ιδιαίτερα στις πρόσφατες σημαντικές προσθήκες που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο τον Θρύλο, τον Γουίλιαν και τον Ολιβέιρα.

Η ποιότητα που διαθέτει αυτή η ομάδα είναι εμφανής από παντού. Σπάνια έχουν συγκεντρωθεί τόσοι πολλοί ποιοτικοί παίκτες μαζί, ίσως και ποτέ, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι παίκτες που ξεχώρισαν πέρσι έχουν αποχωρήσει. Ονόματα όπως οι Γουίλιαν, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Ζέλσον Μαρτίνς, Κρίστοφερ Βέλντε, Τσικίνιο, Μάρκο Στάμενιτς και Γιώργος Μασούρας είναι έτοιμοι για σπουδαία πράγματα! Και αυτοί είναι μόνο οι μεσοεπιθετικοί που ξεχωρίζουν. Φανταστείτε αν αναφερθούμε και στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Ποιον μπορούν να περιορίσουν οι αντίπαλοι; Ποιον να μαρκάρουν πρώτα; Με τόσους παίκτες σε τόσο πολλές υποχρεώσεις, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, και με την πρόθεση να προχωρήσουν όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League, όλοι αυτοί οι παίκτες θα είναι απαραίτητοι.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Αξίζει να σταθούμε ιδιαίτερα στις δύο πρόσφατες σημαντικές προσθήκες που μπορούν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας. Πρόκειται για τους Γουίλιαν και Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Ο Γουίλιαν είναι ένα όνομα πασίγνωστο, καθώς με την έλευσή του οι Πειραιώτες δυναμώνουν εντυπωσιακά στη μεσοεπιθετική γραμμή, ειδικά στα άκρα. Έχει αφήσει ιστορία με την καριέρα του στην Τσέλσι, όπου σε 339 αγώνες πέτυχε 63 γκολ και μοίρασε 57 ασίστ, καθιστώντας τον έναν από τους κορυφαίους παίκτες στη θέση του.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, από την άλλη, έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα με την Πόρτο και τρία Κύπελλα, ενώ το 2022 πανηγύρισε το Conference League με τη Ρόμα του Μουρίνιο. Έχει επίσης κατακτήσει δύο τίτλους με τη Γαλατάσαραϊ. Είναι ένας μέσος που μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο: να προωθήσει το παιχνίδι, να απειλήσει με σουτ, να σκοράρει με κεφαλιές ή να δώσει την καθοριστική πάσα. Δεν μπορείς να τον αφήσεις αμαρκάριστο σε καμία περίπτωση, και το αποδεικνύουν οι αριθμοί του, με 410 συμμετοχές, 69 γκολ και 38 ασίστ.

Αυτοί οι παίκτες είναι ό,τι χρειάζεται ένας επιθετικός για να αποδώσει στο μέγιστο, με τη δημιουργική τους ικανότητα να ξεχωρίζει. Παράλληλα, αποτελούν φόβητρο για κάθε άμυνα, καθώς μαζί με τον σέντερ φορ που αναμένεται να αποκτηθεί, είναι έτοιμοι να σκοράρουν ασταμάτητα!

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24