Σύμφωνα με πληροφορίες του Thrylos24.gr αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές της μεγάλης εορτής προς τον Γιώργο Πρίντεζη στο ΣΕΦ.

Γνωστοί έγιναν οι παρουσιαστές, ενόψει της εορτής που ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να τιμήσει έναν από τους πιο εμβληματικούς παίκτες της ιστορίας του, τον Γιώργο Πρίντεζη. Η γιορτή για την απόσυρση της φανέλας του, που θα γίνει στην κορυφή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), αναμένεται να είναι μια αξέχαστη εκδήλωση για όλους τους φίλους της ομάδας και του μπάσκετ γενικότερα.

Η εκδήλωση θα είναι μία εορταστική και συγκινητική στιγμή, με την κορυφαία στιγμή της βραδιάς να είναι η απόσυρση του Νο 15, της φανέλας που συνδέθηκε άρρηκτα με τη σπουδαία καριέρα του Πρίντεζη. Ο Ολυμπιακός θα αναγνωρίσει την τεράστια προσφορά του Έλληνα φόργουορντ στην ομάδα και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ γενικότερα.

Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)
Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)

Η παρουσίαση της γιορτής θα ανατεθεί σε τρεις καταξιωμένους παρουσιαστές: τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, τη Δώρα Παντέλη και τον Θανάση Βισκαδουράκη. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, γνωστός για την αριστοτεχνική του παρουσία σε πλήθος εκδηλώσεων. Επιπλέον, η Δώρα Παντέλη με τη δυναμική της προσωπικότητα και ο Θανάσης Βισκαδουράκης, με την ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ του. Αμφότεροι αναμένεται να συνδυάσουν τα ταλέντα τους για να κάνουν την εκδήλωση αξέχαστη και πλήρη συγκινήσεων.

Η γιορτή για τον Γιώργο Πρίντεζη δεν είναι απλώς μια τελετή απόσυρσης φανέλας. Αλλά και μία αναγνώριση της αξίας, της αφοσίωσης και της προσφοράς του στον Ολυμπιακό. Ο Πρίντεζης, με τις αμέτρητες επιτυχίες του με την ομάδα του Πειραιά, έχει γράψει ιστορία και έχει κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό των φιλάθλων. Και αυτή η βραδιά θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τιμηθεί όπως του αρμόζει.

Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει πλήθος φιλάθλων, πρώην και νυν παίκτες της ομάδας. Καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο του μπάσκετ, που θα συγκεντρωθούν για να γιορτάσουν και να αποδώσουν φόρο τιμής στον σπουδαίο παίκτη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αποκαλύψουμε μία από τις πολλές εκπλήξεις που αφορούν στην μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη!

Κεντρικός παρουσιαστής του “A Moment To Remember” θα είναι ο καταξιωμένος και εξαιρετικά αγαπητός ηθοποιός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος -όπως είναι γνωστό-τρέφει βαθιά αγάπη για τα «ερυθρόλευκα»!

Στο πλευρό του, θα βρίσκονται η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Δώρα Παντέλη και ο δημοφιλής ηθοποιός -επίσης «δηλωμένος» Ολυμπιακός- Θανάσης Βισκαδουράκης!

Οι τρεις τους θα αναλάβουν τον ρόλο να συντονίσουν και υψηλούς προσκεκλημένους που θα δώσουν το «παρών» και φυσικά να δώσουν έναν ξεχωριστό τόνο στο event! Stay tuned…»!

Στέφανος Τάτσιος

Ασχολούμαι τα τελευταία επτά χρόνια με τη δημοσιογραφία. Ξεκίνησα από το basketblog και στη συνέχεια ο δρόμος με έφερε στην εφημερίδα Documento και στο kingbasket και πλέον συνεργάζομαι και με την παρέα του Thrylos24.gr και με το Eurohoops. Με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και το blog για τα θέματα της ομάδας έχω ενασχόληση από το 2017.
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24