Ξεκάθαρη ήταν η πλευρά του Ολυμπιακού, για την περίπτωση που ακούγεται με τον Μαροκινό, Χακίμ Ζιγιέκ.

Η φημολογία γύρω από τον Χακίμ Ζιγιέκ και τον Ολυμπιακό έκανε αίσθηση τις τελευταίες ημέρες, με δημοσιεύματα από την Τουρκία να συνδέουν τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό με τους Πειραιώτες.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Ζιγιέκ για να συζητήσουν τους όρους ενός ενδεχόμενου συμβολαίου.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Ωστόσο, από την πλευρά του Ολυμπιακού ήρθε άμεση διάψευση της εν λόγω είδησης. Σύμφωνα με επίσημες πηγές, οι Πειραιώτες δεν έχουν προχωρήσει σε καμία συζήτηση ή διαπραγμάτευση για την απόκτηση του Μαροκινού άσου, επιβεβαιώνοντας ότι η συγκεκριμένη φημολογία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η τρέχουσα κατάσταση δείχνει ότι ο Ολυμπιακός είναι επικεντρωμένος σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με την ομάδα να συνεχίζει την αναζήτηση ενίσχυσης και βελτίωσης του ρόστερ της για τη νέα σεζόν. Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις για νέες μεταγραφές συνεχίζονται, και οι εξελίξεις αναμένονται με ενδιαφέρον, ειδικά με την προθεσμία για την κατάθεση της ευρωπαϊκής λίστας να πλησιάζει, με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη τα μεσάνυχτα.

Ενώ η φημολογία γύρω από τον Χακίμ Ζιγιέκμπορεί να έχει προκαλέσει ενθουσιασμό ή ανησυχία στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, η επίσημη θέση της ομάδας είναι σαφής και εστιάζει σε άλλες προτεραιότητες. Η συνέχεια της μεταγραφικής δραστηριότητας του συλλόγου θα δείξει ποιοι τελικά θα ενταχθούν στο ρόστερ του Ολυμπιακού και πώς θα διαμορφωθεί η ομάδα για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24