Ο πολύ καλός, Ζέλσον Μαρτίνς, διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0 στο 81’, τρία στα τρία για την ομάδα του Ολυμπιακού και κορυφή στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Ολυμπιακού έφτιαχνε τελικές, ο Κόστιτς έβγαζε. Επί 40 λεπτά γινόταν αυτό στη Λαμία, μέχρι ο Ελ Κααμπί να βρει τη λύση. 41’ ΛαμίαΟλυμπιακός 0-1. Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης βρήκαν και δεύτερο τέρμα στο 79’ και πάλι με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας την περσινή σεζόν.

Ο πολύ καλός για ακόμη ένα ματς, Ζέλσον Μαρτίνς, διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0 στο 81’, τρία στα τρία για τον Ολυμπιακό και κορυφή στη βαθμολογία.

Ολυμπιακός: Πρόλαβε και… ενδεχόμενους μνηστήρες
Ολυμπιακός: Πρόλαβε και… ενδεχόμενους μνηστήρες

Στο κεκλεισμένων των θυρών Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης πήρε προβάδισμα του Αστέρα Τρίπολης στο 63’ με τον Λορέν Μορόν. Όλα πήγαιναν καλά για τους Θεσσαλονικείς, μέχρι στο 81’ ο Παλάσιος να αδειάσει τον Ζαμόρα και να φτιάξει το 1 – 1 του Κρεσπί.

Το γκολ του Μόντσου στο 86’ ακυρώθηκε άμεσα για χέρι του Ζαμόρα, άλλη μία απώλεια βαθμών για τον Άρη.

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ κόντρα στον Πανσερραϊκό στο 27’ με τον Σεμπαστιάν Λομόνακο. Γκολ του Σέρχιο Ντίαζ για το 2 – 0 στο 50’, με τον Μπουζούκη να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 75’, πρώτοι βαθμοί για τους Αγρινιώτες στη σεζόν.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24