Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Φινλανδίας, Μάρκου Κανέρβα, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Εθνική Ελλάδας στις 7 Σεπτεμβρίου.

Η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Φινλανδίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 7 Σεπτεμβρίου, για το πρώτο παιχνίδι του νέου Nations League.

Ο τεχνικός των Φινλανδών, Μάρκου Κανέρβα, κάλεσε 26 παίκτες για αυτήν την αγωνιστική υποχρέωση του Nations League, τους οποίους ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου.

Η αποστολή της Φινλανδίας για το ματς με την Ελλάδα: Χραντέτσκι, Γιόρονεν, Σινίσαλο, Χόσκονεν, Ιβάνοφ, Τένο, Βαϊσάνεν, Νισκάνεν, Ολίλα, Ουρόνεν, Γκαλβέζ, Σταλ, Καϊρίνεν, Καμαρά, Πελτόλα, Σούλερ, Βάλτα, Νισίλα, Αντμαν, Χάκανς, Γιένσεν, Κάλμαν, Λουντ, Πούκι, Πογιανπάλο και Κεσκίνεν.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24