Ο «χρυσός» σκόρερ του Θρύλου, Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, έστειλε το μήνυμά του για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Athens Kallithea, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Ουκρανός επιθετικός σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τα «ερυθρόλευκα», γεγονός που σηματοδοτεί μια πολλά υποσχόμενη αρχή για τον ίδιο στην ομάδα.

Μετά τον αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Γιάρεμτσουκ δεν έκρυψε τη χαρά του για την επίδοσή του. Μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για το γκολ που πέτυχε όσο και για την εμφάνιση που πραγματοποίησε. Αυτή η ενθουσιώδης αρχή δείχνει την αποφασιστικότητά του να συνεχίσει δυναμικά και να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Με τέτοια ψυχολογία, ο Γιάρεμτσουκ είναι έτοιμος να προσφέρει ακόμα περισσότερα στους Πειραιώτες και να συνεχίσει να παλεύει για τους στόχους της ομάδας στη φετινή σεζόν.

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ έγραψε στο post του: 

«Μία σημαντική νίκη μπροστά στους φιλάθλους μας. Είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδό μου τις τελευταίες εβδομάδες, συνεχίζω να δουλεύω, ώστε να γίνω ακόμα καλύτερος. Ευχαριστώ το Θεό για τη βοήθειά του».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roman Yaremchuk (@r.yaremchuk)

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24