Στην χώρα μας βρίσκεται από την Κυριακή, η νεοφερμένη παίκτρια του Ολυμπιακού, Ιβάνα Ράτζα, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Ολυμπιακός: Η προετοιμασία των πρωταθλητριών Ελλάδας συνεχίζεται ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς η πρώτη εβδομάδα για τις παίκτριες του Ολυμπιακού κύλησε όπως αναμενόταν.

Παρόλο που υπήρξαν ορισμένες απουσίες, αυτές σταδιακά μειώνονται. Από χθες (25/8), το απουσιολόγιο μειώθηκε κατά μία παίκτρια.

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Δε σταματάμε να αγοράζουμε κάρτες διαρκείας!
Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Δε σταματάμε να αγοράζουμε κάρτες διαρκείας!

Συγκεκριμένα, η Σέρβα φόργουορντ, Ιβάνα Ράτζα, έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι, έχοντας εξασφαλίσει μερικές επιπλέον ημέρες άδειας λόγω της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική ομάδα της Σερβίας.

Από σήμερα όμως, θα φορέσει τα ερυθρόλευκα και θα ενταχθεί κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας. Ο προπονητής, Θάνος Νίκλας, την περιμένει με ανυπομονησία, καθώς η Ιβάνα Ράτζα αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα βασικά «κλειδιά» της ομάδας για τη σεζόν 2024-25.

Η Ράτζα δεν είναι άγνωστη στην Αθήνα, καθώς έχει ζήσει εδώ στο παρελθόν. Κατά την άφιξή της δεν έκανε ιδιαίτερες δηλώσεις, ωστόσο στις πρώτες συζητήσεις της με τους ανθρώπους της ομάδας, έδειξε ιδιαίτερη χαρά για την επιστροφή της.

Κατανοεί πλήρως το μέγεθος του Ολυμπιακού ως σύλλογο και τις υψηλές απαιτήσεις που συνοδεύουν την ομάδα. Όντας εξοικειωμένη με τις απαιτητικές συνθήκες του πρωταθλητισμού, ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24