Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Κωνσταντίνο Νικολάου, τον 15χρονο Κύπριο γκαρντ ο οποίος «έλαμψε» στο Πανευρωπαϊκό Β' κατηγορίας με την Εθνική Παίδων από την Κύπρο!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον του, καθώς απέκτησε τον 15χρονο Κωνσταντίνο Νικολάου.

Ο Νικολάου θα αγωνίζεται στο παιδικό και στο εφηβικό τμήμα του συλλόγου, με τον ίδιο να τραβά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ Κ16 Β’ Κατηγορίας, όπου συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της Εθνικής Κύπρου.

Ο 15χρονος (25/3/2009) γκαρντ (1μ.85) είχε 10.9 πόντου, 3.9 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1.7 κλεψίματα ανά 29.9 λεπτά σε επτά αγώνες απέναντι στην Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, την Ισλανδία, το Μαυροβούνιο, την Τσεχία, την Βοσνία και την Νορβηγία, αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ της Εθνικής Κύπρου.

Να σημειωθεί πως για την περίπτωσή του είχε ενδιαφερθεί και το Περιστέρι, με τον Ολυμπιακό όμως να είναι εκείνος που έκανε εν τέλει τον Κωνσταντίνο Νικολάου δικό του.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24