Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το απόγευμα (18:45) τη Τσέλιε, για την τρίτη θέση του τουρνουά «Krste Andonovski».

Ο Ολυμπιακός φέτος θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό του τουρνουά στην Οχρίδα, αντί για τον μεγάλο τελικό όπως την περασμένη χρονιά. Η ήττα από την Αλκαλόιντ την Πέμπτη το βράδυ τον άφησε στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου και έτσι το απόγευμα του Σαββάτου (18:45) θα αντιμετωπίσει την Τσέλιε στον αγώνα για την τρίτη θέση του «Krste Andonovski» 2024.

Η Τσέλιε τερμάτισε δεύτερη στον δεύτερο όμιλο, πίσω από την Βαρντάρ, και έτσι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για μια θέση στο βάθρο. Ο Ολυμπιακός στοχεύει σε μια νίκη για να κλείσει το τουρνουά με θετικό πρόσημο και να κατακτήσει την τρίτη θέση.

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Δε σταματάμε να αγοράζουμε κάρτες διαρκείας!
Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Δε σταματάμε να αγοράζουμε κάρτες διαρκείας!

Η απουσία του Πέριτς, λόγω τραυματισμού κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αλκαλόιντ, αποτέλεσε σημαντικό πλήγμα για την ομάδα. Η απουσία του Σλίσκοβιτς, που έμεινε στην Ελλάδα για τη γέννηση του τρίτου παιδιού του, δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Παρά τις δυσκολίες, ο προπονητής Ζέλικο Μπάμπιτς και οι παίκτες του αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για τις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η νίκη στον μικρό τελικό θα είναι το ιδανικό κλείσιμο για το τουρνουά της Οχρίδας.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24