Ολυμπιακός: Η χάρη του Θρύλου έχει φτάσει ως τη Βραζιλία, με τους «ερυθρόλευκους» να φωτογραφίζονται στην παραλία της Ιπανέμα με διάφορους ντόπιους.

Ολυμπιακός: Το ταξίδι του Θρύλου στο Ρίο ντε Τζανέιρο είναι πραγματικά μοναδικό, καθώς η ομάδα ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Ο τελικός θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (22.00) στο θρυλικό Μαρακανά, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Φλαμένγκο.

Μέχρι να έρθει η ώρα του μεγάλου αγώνα, οι Νέοι του Ολυμπιακού εξερευνούν το Ρίο, απολαμβάνοντας την πόλη και τα σημαντικά της σημεία. Ανάμεσα στις επισκέψεις τους περιλαμβάνονται το Άγαλμα του Ιησού, το εμβληματικό σύμβολο της πόλης, και η διάσημη παραλία της Ιπανέμα, όπου καθημερινά πολλοί παίζουν ποδόσφαιρο στην άμμο.

Η παρουσία των «λιονταριών» του Θρύλου στο Ρίο έχει εντυπωσιάσει τους ντόπιους, οι οποίοι έχουν φωτογραφηθεί με την ομάδα και το όνομα «Ολυμπιακός» ακούγεται έντονα παντού, προβάλλοντας δυναμικά το brand name του συλλόγου.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24