Ο Τζέιμς Νάναλι προχώρησε σε ανάρτηση στα social media, μέσω της οποίας κατηγόρησε την Παρτιζάν πως δεν τον πλήρωνε όταν έπρεπε.

Ο Τζέιμς Νάναλι αποτελεί πλέον παρελθόν από την Παρτιζάν, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Ο πρόεδρος της ομάδας, σε δηλώσεις του, αποκάλυψε ότι η αποχώρηση του παίκτη οφείλεται σε ένα περιστατικό που συνέβη με τον Λαζάρεβιτς.

Ωστόσο, ο Νάναλι δεν άφησε το θέμα ασχολίαστο και μέσω ανάρτησης στα social media, εξέφρασε τη δική του άποψη. Αναφέροντας ότι η ομάδα δεν τηρούσε τις οικονομικές της υποχρεώσεις, καθώς δεν τον πλήρωνε στην ώρα του.

Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)
Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)

Επιπλέον, σχολίασε πως οι κανονισμοί της ομάδας φαίνεται να εφαρμόζονται μόνο όταν πρόκειται για παραβιάσεις από τους παίκτες. Αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχει αδικία στη διαχείριση των καταστάσεων.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Αυτή είναι δυσφήμιση του χαρακτήρα αφού ήμουν σε αυτοάμυνα. Ας μη μιλάμε για τους κανονισμούς της ομάδας. Δεν μπορείς να το λες αυτό και να μη με έχει πληρώσει στην ώρα μου για 2 χρόνια. Υποθέτω τα συμβόλαια και οι κανονισμοί μετράνε μόνο όταν δεν τους ακολουθούν οι παίκτες; Θα σταματήσω εδώ».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24