Ο Τζον Γκόρντον Πέριν έφτασε στην χώρα μας, ώστε να εγκατασταθεί μόνιμα και να ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.

Ο Καναδός ακραίος παίκτης του τμήματος βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, Τζον Γκόρντον Πέριν, έφτασε σήμερα το πρωί στην Ελλάδα, έτοιμος να ενσωματωθεί στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Πέριν (ημ. γέννησης 17/8/1989, 2,02μ.), ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας, θα εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας, καθώς η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ξεκινά την Πέμπτη (22/8).

Στρούμιτσα- Ολυμπιακός ONEX 0-3: Πρώτο βήμα πρόκρισης!
Στρούμιτσα- Ολυμπιακός ONEX 0-3: Πρώτο βήμα πρόκρισης!

Η παρουσία του Καναδού αθλητή αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Ολυμπιακού. Καθώς διαθέτει εμπειρία και ποιότητα, απαραίτητα στοιχεία για την επίτευξη των υψηλών στόχων της νέας χρονιάς.

Με την άφιξή του, η ομάδα μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας, έτοιμη να διεκδικήσει τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Λίγα λόγια για τον Πέριν: 

Την περσινή σεζόν, αγωνίστηκε στην Χάλκμπανκ, στο πλευρό του Γάλλου Έρβιν Ενγκαπέ (εκ των κορυφαίων ακραίων του κόσμου). Στο τουρκικό πρωτάθλημα, μέτρησε 178 πόντους, σε 54 σετ, με επτά άσσους, 219 υποδοχές (26%), 268 επιθέσεις (57%) και 19 μπλοκ.

Ο Πέριν διαθέτει στο παλμαρέ του τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Τουρκίας, ένα Challenge Cup, ένα πρωτάθλημα Ιράν. Επίσης, ένα πρωτάθλημα Λατινικής Αμερικής, ένα Κύπελλο Βραζιλίας, αλλά και αρκετά μετάλλια με την Εθνική ομάδα του Καναδά, όπως ένα χρυσό στο Παναμερικανικό πρωτάθλημα (2015) και ένα χάλκινο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (2017).

Ο Πέριν, φυσικά, έχει κερδίσει και «αμέτρητα» ατομικά βραβεία, ως καλύτερος ακραίος, καλύτερος επιθετικός, καλύτερος υποδοχέας και πολυτιμότερος παίκτης (MVP). Τόσο σε συλλογικό, όσο και σε επίπεδο Εθνικών ομάδων.

Πέριν: Τί είχε δηλώσει ο ίδιος με την επισημοποίηση της συμφωνίας του: 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Ξέρω, ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας φιλόδοξος σύλλογος, ο οποίος έχει μια πλούσια ιστορία νικών και τίτλων. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρίσκομαι εδώ, στον Ολυμπιακό και θέλω να γράψουμε ιστορία και μαζί. Έχω ακούσει πολλά για τον σύλλογο και την κουλτούρα της Ελλάδας και πραγματικά, ανυπομονώ για αυτή τη σεζόν».

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24