Ο Ολυμπιακός πηγαίνει για μία τεράστια υπέρβαση, φέρνοντας τον Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς.

Ο Τόνσεκ Στερν αποχώρησε οριστικά από τον Ολυμπιακό, αφήνοντας πίσω του δύο εξαιρετικά επιτυχημένες σεζόν με την ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, δεν μένουν στο παρελθόν και εστιάζουν ήδη στην επόμενη μέρα, με έναν συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό τους.

Ο Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς, ο Σέρβος ακραίος με το εντυπωσιακό βιογραφικό, αποτελεί το διακαή πόθο του Ολυμπιακού. Η ομάδα δίνει μάχη για να τον εντάξει στο ρόστερ της, σε μια προσπάθεια να πετύχει ακόμα μία μεταγραφική υπέρβαση. Ο Ατανασίεβιτς είναι γνωστός για τις επιδόσεις του ως κορυφαίος σκόρερ και διαγώνιος, έχοντας διαπρέψει σε κορυφαίες διοργανώσεις, όπως το πρωτάθλημα Ιταλίας και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στρούμιτσα- Ολυμπιακός ONEX 0-3: Πρώτο βήμα πρόκρισης!
Στρούμιτσα- Ολυμπιακός ONEX 0-3: Πρώτο βήμα πρόκρισης!

Επιπλέον, ο Σέρβος άσος έχει ήδη «ερυθρόλευκες» αναμνήσεις. Το 2021, όταν ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 30ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, ο Ατανασίεβιτς πανηγύρισε μαζί με τους συμπατριώτες του, Αλεξάνταρ Όκολιτς και Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς, που αγωνίζονταν τότε στον Πειραιά. Μάλιστα, είχε εκφράσει την υποστήριξή του μέσω Instagram, στέλνοντας το σύνθημα της νίκης πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για να φέρει τον Ατανασίεβιτς στο λιμάνι, προσθέτοντας ακόμα ένα «όπλο» στο δυναμικό του και ενισχύοντας την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24