Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει το «παρών» στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου Κ20, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Λίγα λεπτά μετά την ιστορική πρόκριση της ερυθρόλευκης Κ19 επί της Ίντερ στο Καραϊσκάκη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια για να δώσει συγχαρητήρια στα παιδιά. Αλλά φυσικά και να τους εμπνεύσει για μια μαγική πορεία. Με απόλυτη πίστη στις δυνατότητές τους, τους είπε ότι μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να κατακτήσουν το Youth League. Η αύρα του και η στήριξή του έδωσαν την ώθηση που χρειαζόταν η ομάδα για να τρελάνει την Ευρώπη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν παρών και στο Final-4 της Νιόν, στηρίζοντας την ομάδα, ζώντας μαζί τους τη μαγική στιγμή της κατάκτησης του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου. Λίγες εβδομάδες πριν από τη φιλοδοξία να πανηγυρίσει και το Conference League με την πρώτη ομάδα, ο Μαρινάκης συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της Κ19.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Μαρινάκης: Δίπλα στους «ερυθρόλευκους» για το… όνειρο! 

Τώρα, οι Νέοι του Ολυμπιακού ετοιμάζονται για ένα ακόμα ιστορικό ραντεβού. Το βράδυ του Σαββάτου, στο θρυλικό Μαρακανά, θα αντιμετωπίσουν τη Φλαμένγκο στον τελικό του Διηπειρωτικού Κ20. Πρόκειται για μια δύσκολη αποστολή, αλλά οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν δείξει ότι ξέρουν να βρίσκουν τον δρόμο στα δύσκολα. Η ομάδα αναχωρεί σήμερα για Βραζιλία, έτοιμη να γράψει ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παρά τις υποχρεώσεις του στο Λονδίνο, όπου διαχειρίζεται τα θέματα του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων των μεταγραφών, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το μεγάλο γεγονός. Ο ηγέτης του συλλόγου θα ταξιδέψει στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του και να στηρίξει τους παίκτες στον τελικό.

Οι στιγμές θα είναι μαγικές, με φόντο το τρόπαιο! 

Οι στιγμές που ζει ο Ολυμπιακός είναι ιστορικές και ανεπανάληπτες. Με τη σφραγίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, που πάντα στέκεται δίπλα στην ομάδα και την Ακαδημία, η οποία έχει αναδειχθεί σε πρότυπο με τις ενέργειές του, ο σύλλογος συνεχίζει να κυνηγά μεγάλα όνειρα και επιτυχίες.

Με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο, που οδήγησε την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης, οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν και τον Παγκόσμιο τίτλο. Τα αστέρια της ομάδας, όπως οι Κωστούλας, Μπακούλας, Μουζακίτης, Παπακανέλλος και Κουτσίδης, θα αποτελέσουν τα βασικά όπλα του Έλληνα τεχνικού για τη «μάχη» του Σαββάτου στο Μαρακανά.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24