Ο Ζούλιαν Μπιανκλον έγγραψε το δικό του σχόλιο ενόψει του ξεκινήματος για τη νέα χρονιά...

Ο Ζουλιάν Μπιανκόν όντως είχε εξαιρετική απόδοση στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο, συμβάλλοντας σημαντικά στη νίκη με 2-0 στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Ο Γάλλος αμυντικός αναδείχθηκε ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού, δείχνοντας μεγάλη αποφασιστικότητα και σιγουριά στις αμυντικές του κινήσεις.

Η αισιοδοξία του Μπιανκόν για τη συνέχεια της σεζόν είναι εμφανής και από τις αναρτήσεις του στα social media, όπου, χωρίς να το δηλώνει άμεσα, δείχνει την πεποίθησή του ότι η ομάδα μπορεί να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και να πετύχει τους στόχους της. Η θετική του στάση και η ενέργεια που φέρνει στον αγωνιστικό χώρο είναι ενθαρρυντικές για την πορεία του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Χαρακτηρηστικά έγγραψε: «Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και ένα καλός τρόπος για να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι. Ας χτίσουμε πάνω σε αυτό».

Δείτε εδώ και την δημοσίευση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giulian Biancone (@g.biancone)

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24