Οι δηλώσεις από τον Ζέλσον Μάρτινς μετά τη νίκη επί του Βόλου

Ο Ολυμπιακός έκανε το ιδανικό ξεκίνημα, σπάζοντας το «μπλόκο» του Βόλου (0-2), με σκόρερ τους Ροντινέι και Μασούρα. Τρομερή ατμόσφαιρα απ’ τους οπαδούς μας.

Ο Ζέλσον Μάρτινς μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε και στάθηκε στην αυτοπεποίθηση που έχει και πλέον νοιώθει καλά.

Άρης – Ολυμπιακός: Ο Ιταλός Μαρέσκα διαιτητής του ματς!
Άρης – Ολυμπιακός: Ο Ιταλός Μαρέσκα διαιτητής του ματς!

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Η αίσθηση που μου αφήνει το παιχνίδι είναι πολύ καλή, καταρχάς γιατί κερδίσαμε και ειδικότερα γιατί είναι η πρώτη αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας, σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Αυτό που μετράει είναι όμως ότι κερδίσαμε σε έναν αγωνιστικό χώρο δύσκολο.»

Αισθάνεσαι όσο καλά φαίνεσαι στον αγωνιστικό χώρο;: «Νοιώθω πολύ καλά για την εμπιστοσύνη του προπονητή, νοιώθω γεμάτος αυτοπεποίθηση, είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και νοιώθω ότι όλα μπορούμε να τα κάνουμε πολύ καλύτερα απ ότι τα κάναμε σήμερα. Θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε για να το πετύχουμε.»

Τι ζητάει ο κόουτς από τον Μάρτινς: «Να βγαίνω ψηλά, να έχω αυτοπεποίθηση για γκολ και για ασίστ και αυτό είναι που θα κάνουμε φέτος να βάλουμε πάρα πολλά γκολ»

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24