Με ανεβασμένη την ψυχολογία, παρά τον αποκλεισμό της Εθνικής από τη Γερμανία στους «8», ο Παπανικολάου είναι έτοιμος να ηγηθεί και φέτος των προσπαθειών του Ολυμπιακού!

Οι μεταγραφές του Θρύλου έχουν βοηθήσει πολύ και τον ίδιο τον Κώστα Παπανικολάου. Παίκτες όπως ο Βεζένκοφ και ο Ντόρσεϊ, τους οποίους γνωρίζει καλά ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» και μπορούν με ένα μεγάλο σουτ ή μία ενέργεια να αλλάξουν το παιχνίδι. Με τέτοιους συμπαίκτες, ο έμπειρος σμολ φόργουορντ μπορεί να βγάλει ακόμα περισσότερο στην επιφάνεια στοιχεία, όπως το μακρινό του σουτ.

To πάθος του συμβάλλει θετικά και στην «ερυθρόλευκη» άμυνα. Ειδικά τη σεζόν 2024-25, αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι πολύτιμο και ο «Παπ» θα μπορεί να το δείξει πιο εύκολα, όντας περισσότερο απελευθερωμένος με τους παίκτες που έχει δίπλα του και τις προσθήκες που έχουν γίνει.

Γιαννακόπουλος: Προέβλεψε τις ομάδες του Final Four!
Γιαννακόπουλος: Προέβλεψε τις ομάδες του Final Four!

Στόχος του, φυσικά, οι επιτυχίες. Θέλει να σηκώσει ακόμα περισσότερες κούπες, ιδανικά αυτή του πρωταθλήματος και της Euroleague, κάτι που ο Παπανικολάου θα ήθελε να ζήσει και σαν αρχηγός. Ο ρόλος του θα είναι καθοριστικός ξανά!

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24