Ο Δημήτρης Τζηράς μίλησε μετά τη φιλική νίκη της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του, στο «μπαλόνι» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ο Θρύλος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και επικράτησε άνετα της ομάδας των Βριλησσίων με 38-23. Ο Δημήτρης Τζηράς μίλησε για το ματς και για τη συνέχεια της προετοιμασίας.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Δημήτρης Τζηράς:

«Το πρώτο φετινό φιλικό. Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας από τις 29/7. Έως τώρα, έχουμε κάνει πολύ καλές προπονήσεις, έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά. Σε αυτό το φιλικό είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια σχήματα, να τρέξουμε, να βρούμε ρυθμό.

Τώρα, έχουμε δύο μέρες ρεπό και από Σάββατο, επιστρέφουμε στις προπονήσεις, ενώ την Δευτέρα ξεκινάμε το ταξίδι μας για την Οχρίδα. Εκεί θα παίξουμε ένα δυνατό τουρνουά, με ομάδες δυνατές και ελπίζω, να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24