Δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το βασικό του πλάνο στο ματς με τον Βόλο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος μελετάει τις λύσεις του για την άμυνα.

Ο Βάσκος τεχνικός του Θρύλου, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρστα φιλικά προχώρησε σε αρκετά δοκιμές σε όλες τις γραμμές. Σε κανένα όμως από τα ματς δεν έδειξε να βάζει βασική ενδεκάδα και πάντα προτιμούσε να κάνει μία… μίξη βασικών με αναπληρωματικούς.

Τώρα, ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα με τον Βόλο, δεν έχει ακόμη αποφασίσει για το αρχικό του σχήμα και από αυτά που κυκλοφορούν στο Ρέντη, αυτό που τον προβληματίζει είναι το κέντρο της άμυνας.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Δεν έδειξε και στα φιλικά πως προτιμά κάποιο συγκεκριμένα αμυντικό δίδυμο, αφού χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες και αρκετά δίδυμα στο κομμάτι αυτό της ενδεκάδας. Το δίλημμα που έχει στο μυαλό του ο Μεντιλίμπαρ, είναι να εμπιστευτεί νέους παίκτες στα στόπερ ή να πάει στη δοκιμασμένη λύση των ποδοσφαιριστών που ήταν και πέρσι στην ομάδα και γνωρίζονται.

Ο Μεντιλίμπαρ το σκέφτεται ακόμη αρκετά εάν θα δώσει στον φανέλα βασικού στον Πιρόλα και μαζί με ποιον θα αγωνιστεί αν γίνει αυτό ή εάν θα πάει σε κάποιο κεντρικό δίδυμο δοκιμασμένο από την προηγούμενο σεζόν με αυτό των ΡέτσουΜπιανκόν να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Υπάρχει φυσικά και ο Νέλσον Άμπι, ο οποίος έδειξε καλό πρόσωπο στην προετοιμασία, όμως είναι πιο πίσω στις επιλογές του Βάσκου, όπως το ίδιο ισχύει και για τον Ντόι ο οποίος ναι μεν έκανε καλή προετοιμασία, αλλά αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ στα φιλικά.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24